pátek 22. února 2013

Projekt Performance Training


Je tomu 10 dní, co byl spuštěn projekt PT pro veřejnost a za tu dobu zde máme první tři produkty:

1) Blog o silovém tréninku Rise By Performance - místo, které spojuje nejen všechny projekty okolo PT a kde můžete některé z nich zakoupit, ale hlavně místo, kde se budete dozvídat střípky ze světa silového tréninku a výživy a také z mé osobní cesty za poznáním toho, jak nejlépe změnit lidské tělo. Mohou to tak být ukázky cviků, či pojednání o určité tréninkové metodice, stejně jako informace o nějakých potravinách či receptech a stravovacích plánech. Také zde najdete mé vlastní myšlenky a úvahy dle mých aktuálních zkušeností a časem i příběhy mé či mých klientů, které by měly motivovat.

2) Performance Training 1.0 - 16ti týdenní cesta ke změně poměru mezi svaly a tukem, první část překonávání vlastních limitů a učení se o sobě samém. První možnost jak zakusit trénink těch nejlepších z celého světa.

3) Performance Lifestyle - individuálně sestavený detoxikační a stravovací protokol za účelem zlepšení svého celkového zdraví, zdraví GIT, psychické pohody, well-beingu, lepší využitelnosti živin z potravy, ztrátě tuku, zlepšení v psychické rovině či kognitivních výkonech. Ne dieta, ale životní styl.

4) Performance .... ...... - .... ne opravdu vám to nyní ještě nemohu říci..již brzy!