pátek 24. května 2013

Sestavení individuálního stravovacího plánu



AKČNÍ NABÍDKA: SESTAVENÍ STRAVOVACÍHO PLÁNU PRO ŽENY!

Chcete shodit nějaký ten tuk na léto? Zpevnit postavu? 
Vypadat lépe v oblečení nebo plavkách?
Cítit se lépe? 
Mít více energie?
Udělat něco pro své tělo?

Pak je tady pro Vás jedinečná příležitost nechat si vypracovat individuální stravovací plán, dle mého systému Performance Lifestyle. Nebojte, nebudete muset jíst osmrkát denně, ani strávit většinu dne v kuchyni či jíst nechutná jídla, jak to možná znáte z klasických diet.
Stravovací protokol, který nabízím je spíše nový životní styl, kdy si navyknete pouze na jiný druh stravování a můžete z něj dlouhodobě těžit.

Myslíte si, že ženy musí trénovat tvrdě dlouhé roky, aby měly nějaké viditelné výsledky? Na fotce nahoře můžete vidět Veroniku po 4 (ano pouze ČTYŘECH ) týdnech dodržování striktního jídelníčku a častého cvičení (maximálně však hodinu a půl denně)!

Neuvěřitelné? Ano! Nereálné? Nikoliv! Níže můžete vidět rozdíl šest týdnů (foto tentokrát v nezatnutém stavu):
Problémem většiny žen bývá, že chtějí výsledky rychle, ale nejsou ochotné tomu nic obětovat. A když už se rozhodnou pro dodržování stravy a cvičení, většinou to nemá hlavu ani patu a navíc je to po chvíli omrzí. Důležité je, aby nad sebou měl člověk vždy ruku, která jej bude postrkovat vpřed a touto rukou je právě mnou nabízený stravovací protokol.

Pokud se jej naučíte na sto procent dodržovat a budete se věnovat i cvičení, není žádní změna nereálná!

Jeho cena je 1000kč a koupit jej můžete přes PayPal po kliknutí na následující odkaz (nemusíte přitom mít PayPal účet, platí se normálně vyplněním údajů o kartě + heslo a tím se účet vytvoří, přičemž už se na něj ale nebudete muset nikdy přihlásit):
 
Po proběhnutí platby Vám na e-mail, který při ní uvedete pošlu krátký dotazník na vyplnění a na jeho základě sestavím jídelníček.

Pozn.: Jídelníček mohou samozřejmě koupit také muži, nejen pro své partnerky, ale také pro sebe. Chcete nabrat svaly? Zhubnout tuk? Obojí najednou? Stačí říct!