sobota 30. března 2013

Nejrychlejší cesta k vytyčenému cíli v silovém tréninku?

Byť mám na prozatím vydaný Performance Training 1.0 pouze kladné ohlasy a zprávy o až neuvěřitelných posunech vpřed, existují lidé, kteří dávají přednost tréninkovému a výživovému plánu, které jsou sestaveny na míru. Důvody mohou být různé od omezení posilovny, ve které cvičíte, přes zdravotní omezení, až hlavně po specifické cíle, od tak prostých jako vypadat lépe v létě u vody, až po tak vysoké, jako získat medaili na mezinárodním šampionátu. V tom je krása Performance Training: Individual Edition - využívá principy systému Performance Training, upravené a použité pro konkrétního člověka. Trénink prezentovaný v PT 1.0 je pouze jedním ze stovek tréninků, které jsem kdy napsal a které nosím v hlavě.
Pokud tedy před Vámi stojí jakýkoliv cíl, kterého chcete dosáhnout, a pokud jste ochotni obětovat tomu vše, zejména volný čas, neskutečné úsilí a hlavně peníze, pak je tato možnost přímo pro Vás a klikněte zde.

Pokud se Vám zdá 1000kč měsíčně jako velká částka investovaná do svého rozvoje, pak není tato možnost bohužel pro Vás. Možná nějaký trenér, který právě ukončil základní několika víkendový kurz, a pracuje ve fitku kam chodíte, Vám sestaví trénink za polovic. Pak přeji pouze hodně štěstí!
Adam Česlík