pátek 14. června 2013

16-ti týdenní cesta k atletické postavě


Někdy ke konci února 2013 jsem spustil tento blog jménem Rise by Performance Training a týden na to jsem vydal poprvé pro veřejnost první nosný pilíř celého mého projektu a to Performance Training 1.0, jehož heslo zní: 16-ti týdenní cesta k atletické postavě. Mezi proklamované výsledky uvádím přeměnu tělesné kompozice směrem k atletické postavě spolu s nárůstem funkční síly, nejen na základní cviky, ale hlavně co se týče schopnosti ovládat vlastní tělo (trénink s vlastní váhou), zvýšení vytrvalosti, celkové vitality, omlazení organismu a zlepšení well-being. Je vůbec možné, aby toto splnil jeden jediný protokol? 

První zákazníci již dosáhli konce své přeměny a já jsem hrdý na to, že zde mohu prezentovat jeden z prvních výsledků, o které se se mnou klient podělil:


Už jej nebavilo cvičit podle tréninků, které si našel na internetu, už ho nebavilo jíst osmkrát denně a nemít výsledky, po letech pro mnohé tvrdého tréninku. Rozhodl se tedy vyzkoušet něco nového a dnes je za to velice vděčný.
Během své cesty zhubl skoro 11 kilo čistého tuku (!), zlepšil svou sílu, výbušnost a vytrvalost a konečně tak získal možnost provádět cviky s vlastní váhou, na které by si nikdy netroufl a skvěle se tak připravil pro Performance Training 2.0 a 3.0! 

Je velkou pravdou, že fotografie PŘED a PO mohou být značně zavádějící, proto zde předkládám fotografie zachycené i průběžně, během jeho přeměny (klikněte pro zvětšení):


Chcete se dozvědět, co vše Performance Training 1.0 obsahuje, pro koho je vhodný a jaké byly okolnosti jeho vzniku a proč doopravdy funguje? Pak klikněte zde.


Možnost koupě je pak přes PayPal po kliknutí níže nebo převodem na účet (kontaktujte mne na adam@risebyperformance.com):