sobota 26. ledna 2013

Welcome

Vítejte do světa zbaveného iluzí.


Žádné marketingem vyhnané metody cvičení, žádné fitness módní hity, oproštění se od mýtů a legend silového tréninku a výživy, které se opakují jako mantry stále dokola posledních dvacet let, bez ohledu na to, že jsou dávno vyvrácené a překonané, zbavení se okovů.

Stop zbytečnému a  neužitečnému cvičení pro profesionální sportovce. Konec všemu tomu "funkčnímu" tréninku a výživovým plánům, které v praxi nemají výsledky. Stop přetěžování našich těl stravou, které tělo nedokáže zpracovat a tréninkem, který pouze zatěžuje nervovou soustavu. Konec s posilováním jako povinností a jídlem jako nutností.

Naučme se z našich genetických limitů dostat maximum!

Tento blog je pro všechny, kteří nedosahují výsledků tak, jak by si představovali. Pro všechny, kteří drží diety, ale nehubnou. Pro všechny, kteří se přecpávají jídlem, ale nepřibírají. Ale také pro ty, kteří nechtějí čekat roky, aby měli nějaké výsledky a pro ty, kteří chtějí vypadat dobře, ale žít normální plnohodnotné životy, tedy nebýt otroky stravy a posilování.

Je určen pro profesionální sportovce, trenéry, vyznavače silových sportů a celkově pro lidi, kteří se snaží neustále zvyšovat své fyzické schopnosti, nabírat svaly nebo zvyšovat svou sílu.

Rady zde však najdou také začátečníci, ženy a lidé, kteří chtějí zlepšit své zdraví, duševní pohodu a naučit se lépe využívat své tělo či si celoročně udržet nízké procento tělesného tuku.

Rise above!
A.Č.